Lanseringen av den nya BusinessClass.com är runt hörnet. För att uppmärksamma detta så bjöd vi tidigare i år in våra läsare att registrera sig som medlemmar och samtidigt delta i vår tävling där vi lottade ut priser till ett värde på över 20 000,- från välrenommerade TUMI. Nu är vinnarna dragna och tio lyckliga läsare får en extra god jul.

Efter fem års av utveckling kommer BusinessClass.com att lanseras i början av nästa år. Egentligen var lanseringen först planerad till våren 2020, men på grund av COVID-19 valde vi att istället vidareutveckla och förbättra sajten, så att vi kan erbjuda er ännu bättre lösningar vid lanseringen.

Vi ser verkligen fram emot att visa er vad vi har jobbat med! Om du söker efter flyg i Premium Economy, Business och First Class, samt världens bästa hotell kommer du till att älska BusinessClass.com! Vi har utvecklat en banbrytande sökmotor med våra egna algoritmer som tar bort allt överflödigt, så att du finner de bästa erbjudandena baserat på dina egna önskemål. Sökmotorn kombineras med inspirerande artiklar och fantastiska erbjudanden som ger dig den bästa möjliga premium- reseupplevelsen för dina pengar. Vårt populära forum följer såklart också med till den nya sajten.

Tillsammans med vår samarbetspartnern TUMI har vi glädjen att gratulera följande tio läsare som registrerade sig under kampanjen tidigare i år.

– Merete A. J. från Norge har vunnit en TUMI 19 Degree Aluminum Limited edition carry-on
– Henrik B. från Sverige har vunnit en TUMI V4 carry-on

– Alex D. från Storbritannien har vunnit ett TUMI Province SLG Passport Cover
– Helge R. från Norge har vunnit ett TUMI Province SLG Passport Cover
– Ståle S. från Norge har vunnit en TUMI Accessories Pouch
– Jan F. från Norge har vunnit en TUMI Accessories Pouch

– Henrik S. Från Sverige har vunnit en TUMI Alpha Slim Card Case
– Ståle S. från Norge har vunnit en TUMI Alpha Slim Card Case
– Zoran J. från Sverige har vunnit en TUMI Alpha Patch Tracer Key Fob
– Marianne T. C. från Danmark har vunnit en TUMI Alpha Patch Tracer Key Fob

Vinnarna kommer att bli kontaktade direkt per e-post. Vi gratulerar er och önskar alla en god jul!

CC252168-F87A-44C0-B2D8-A338E24EA486-1000x750