I två och ett halvt år har Karin Forss funnits i vårt forum och hjälpt medlemmar med problem, svarat på frågor och tagit emot feedback. Ett deltagande som varit mycket uppskattat. Idag välkomnar vi en ny företagsrepresentant från Air France & KLM, Tina Palitz, som ska ta över rollen efter Karin.

Tina Palitz har en gedigen erfarenhet av Air France & KLM. Arbetet började för 16 år sedan på Arlanda flygplats där Tina bland annat hade hand om incheckning, boarding, biljettering och viktplanering. Hon fick även kavla upp armarna när det blev problem som förseningar och inställda flyg för att hjälpa passagerarna på plats. Hon har dessutom hunnit med ett antal pass i loungen på Arlanda.

Sedan år 2008 jobbar hon på Air France & KLMs Nordenkontor i Stockholm, från hösten med titeln Marknadskoordinator. Tidigare har hon bland annat jobbat som kommersiell support och har i denna tjänst faktiskt även hjälpt till med svaren på några av de frågor som kommit i BusinessClass-forumet senaste åren.

Tina kommer ta över Karins användarkontot ”Air France/KLM” och går att nå i Air France & KLM-forumet eller via PM (privat meddelande).

Vi tackar Karin för hennes deltagande på BusinessClass och önskar Tina varmt välkommen och lycka till!