United Airlines har i veckan lanserat ett helt nytt måltidskoncept i sina United Clubs-lounger. Fokus ligger på färska råvaror, variation och kvalitet. Det nya konceptet kommer successivt ersätta tidigare matutbud och först ut blir United Club på Chicago O’Hare.
Efter Chicago kommer det nya matprogrammet introduceras på de större flygplatserna i USA och kommer i slutet av sommaren 2015 erbjudas i Houston, Denver, New York Newark, Los Angeles, San Francisco och Washington Dulles. I slutet på året kommer konceptet vara implementerat i samtliga United Club-lounger i världen. All mat ingår i loungebesöket.
Matutbudet varierar beroende på tid på dygnet. På morgonen kommer man exempelvis finna grekisk vaniljyoghurt, scones, mjölk och flingor, bagels, hårdkokta ägg, havregrynsgröt och färsk frukt.
Under eftermiddagen kommer man finna exempelvis hummus, sallad med varierande innehåll, dagens soppa, torkad frukt, bröd och brownies.
Under 2015 kommer United också introducera ett nytt premiumutbud av drycker för försäljning i loungerna vilket inkluderar öl, vin och olika spritsorter. Bland märkena kommer man finna Laurent Perrier Champagne och viner från Trinchero Family Estates.
Tycker att United har gjort ett jättebra jobb iaf i terminal 2 i Chicago. Den här är min frukost. Precis vad jag behövde efter mitt flyg med SAS var nio timmar försenad igår och jag fick övernatta i Chicago. Bra jobbat United!
Det låter ju bra det, men i slutänden kommer det nog visa sig innebära att morötterna och osten inte längre kommer att vara färdigförpackade…
Läge för EU claim för 600eur inersättning? Varför var ni sena? Ser fram emot ord lounge ser fint ut!
De skulle gärna få använda London-loungen som mall. Riktigt trevlig faktiskt! Vore ju bra om de blir bättre då jag som statuslös ofta är hänvisad till Uniteds lounger då de oftast har tillträde med PriorityPass.
Också intresserad när detta införs, har en lång ORD-connection LH F- UA F den 25:e april.