862541-5a5709e58b244e6eb3f05007dd799463-ba-clubworld-iii

Tre nya säten i affärsklass som kommer detta år

Under 2017 introducerades ett antal nya säten i affärsklass, som Qatar Airways revolutionerande nya Qsuite. I år hettar det till ytterligare.

För att få en bild av hur de nya produkterna i affärsklass kommer se ut under 2018 kan vi ta en titt på tre som kommer lanseras i år under de kommande månaderna.

Singapore Airlines regional affärsklass

Ombord på bolagets nya flotta av Boeing 787-10 och Airbus A350 som kommer flygas på regionala linjer är det även planerat att lanseras en ny affärsklassprodukt. Sätet har ett kapselliknande utförande och är tillverkat av Stelia Aerospace, specialister på inredning av flygplan och ett företag ägt av Airbus.
singapore

Kabinen kommer ha en förskjuten 1-2-1 layout där varje plats har tillgång till gången. Säten kan konfigureras till att bli helt plana och på så vis fungera som säng, med en längd på 195 cm, även om det i verkligheten kan bli längre.

Virgin Australia transkontinental Boeing 737 affärsklass

Det har varit tyst om bolagets nya Boeing 737 affärsklassprodukt, men vi vet dock att Virgin Australias VD, John Borghetti, har beskrivit den som ett ”kvantsprång” för affärsklass på inrikesmarknaden. Helt plana, så kallade ”lie flat” säten kanske?

Det kommer troligen avslöjas under andra halvan av året och introduceras på bolagets flotta av Boeing 737 plan som även kommer ersätta de större A330 på öst-väst linjerna.

British Airways Club World affärsklass

Under 2018 debuterar British Airways nya Club World affärklassprodukt på deras nya Airbus A350. Denna produkt kommer inte få upplevas förrän någon gång under 2019, men vi kan nog förvänta oss fler avslöjanden mot slutet av året. Det skulle då bli 12 år efter lanseringen av det säte som används i nuvarande Club World produkt.
862,541-5a5709e58b244e6eb3f05007dd799463-ba-clubworld-iii

Även om vi inte vet mycket om det nya sätet så har har det kommit fram att flygbolaget valt att använda en standardprodukt från Zodiac Aerospace.

Läs mer om: Business Class

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

pexels-amien-63991

We have moved!

Our new website – BusinessClass.com – is filled with inspirational travel articles, reviews of premium airline cabins and luxury hotels, up-to-date travel news and of course, special offers. Click...

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×