Brussels Airlines nya Business Class kabin beskriv som en ”mycket positiv upplevelse” av chefredaktör Jacob Molin. Nu har du också chansen att testa – boka en Economy Class biljett med bolaget i rätt bokningsklass och vi uppgraderar dig till Business Class.

I samarbete med Brussels Airlines söker vi fem testpiloter från Sverige, Norge respektive Danmark – totalt 15 personer – som vill testa den nya långdistans Business Class produkten till valfri destination. I USA finns New York och Washington att välja på och det finns många alternativ till Afrika.

Regler:
För att kvalificera behöver du boka en t/r Economy Class biljett med Brussels Airlines i bokningsklass Y, B eller M klass. Du måste kontakta oss i god tid, absolut senast 3 dagar före avgång för att processen ska gå igenom. Uppgraderingen sker i mån av plats och görs i ena riktningen. Resan måste vara avslutad 30:e juni 2014. Du ska skriva en recension av Brussels Airlines långdistansprodukt på BusinessClass.se på lokalt språk (Svenska, Danska eller Norska).

Anmäl dig:
Skicka ett mail med kopia på din bokningsbekräftelse till martin.bjornstrom@businessclass.se så återkommer jag med en speciell Voucher samt information om hur uppgraderingen görs.

Länk: Brussels Airlines ruttnätverk
Länk: Brussels Airlines destinationer

Läs mer: BusinessClass.se testar Brussels Airlines Airbus 330 Business Class

Läs mer: Recensioner & betyg för Brussels Airlines Business Class på Airbus A330