Efter förstörelsen som orsakades av orkanerna som härjade 2017 så har St. Regis Bahia Beach Resort aviserat att de öppnar den 29:e oktober 2018.

Resorten har genomgått en omfattande renovering som kostat 60 miljoner dollar (ca 518 miljoner kronor). Varje rum och svit har blivit renoverade, samt det så kallade Plantation House, hjärtat av resorten där bland annat The St. Regis Bar och restaurangen är belägna. Poolen vid havet, Esplanade, SPA:t och golfbanan ingick också i renoveringen.

The St. Regis Bahia Beach Resort (PRNewsfoto/Marriott International, Inc.)

 

Dessutom kommer St. Regis Bahia Beach Resort att avisera en planerad investering på 85 miljoner dollar (ca 734 miljoner kronor) för ultra-lyxiga bostäder vid stranden, Ocean Drive, samt The Atlantic Drive Estates och planer för en utbyggnad av resorten.

”The St. Regis Bahia Beach har alltid varit en otroligt vacker resort” enligt ägaren John Paulson, Paulson & Co. ”Med dessa nya uppgraderingar kommer den bli än mer slående är den var innan orkanerna under 2017”.

De 139 renoverade rummen och sviterna har utformats av den berömda formgivaren Nono Maldonado från Puerto Rico tillsammans med internationellt kända Hirsch Bedner Associates i San Francisco. Med inspiration av det omgivande havet, sanden och lövverket, har de en ljus, modern och organisk estetik av hav och frodig tropisk trädgård.

St.-Regis-Bahia-Beach-Suite-2

 

The Plantation House, där gästerna välkomnas vid sin ankomst, som även huserar resortens restaurang för finare middagar och St. Regis Bar har en modern och en design i ljusa toner.

Den renoverade poolen och Esplanade har en friare stil för middagar inom- och utomhus. Vid poolen finns även lyxiga cabanas och solstolar.

Ett nytt flott SPA, The Iridium Spa at The St. Regis Bahia Beach Resort, öppnas samtidigt som resorten.

Beach

 

Ingen byggnad på resorten är högre än trädtopparna som ger en spektakulär utsikt längs resortens tre kilometer långa privata strand. Här finns bekväma solstolar, parasoller och privata Beach Front Cabanas. Här erbjuds St. Regis signaturservice för den ultimata lyxen.

Gästerna kommer också ha tillgång till cykel- och promenadstråk, olika vattensporter som surfing, paddleboarding, kajaker, segling och fiske.

The Ocean Drive Residences öppnar också i oktober och består av 30 bostadsrätter fördelade på tre byggnader vid stranden. De kommer treor och fyror och några etagevåningar medboendeytor från 313 till 376 kvadratmeter.

Använd vårat unika sökverktyg för att hitta och boka din vistelse på St. Regid Bahia Beach Resorthär.