Högsommarvädret har nått Sverige med temperaturer kring 30C på flera platser. Det märker vi av på BusinessClass.se – aktiviteten i våra forum har nämligen ökat rejält denna vecka. Kanske blev det för varmt för att vara utomhus?

Redaktionen går ned på lågvarv över sommaren med chefredaktör Jacob på välförtjänt semester och kanske spännande nya resmål? Norska redaktionen med Dag-Christian och danska redaktionen med Christian drar också ner på publiceringstakten men förbereder kul material inför hösten.

Teknikteamet jobbar på med nästa version av BusinessClass. Adrian, Arvid och Patrik arbetar med nästa version av vårt populära forum. Tillsammans med två betatestare som vi valt bland medlemmarna gör dom justeringar och förbättringar för att du ska känna dig så hemma som möjligt redan från start.

Vår drifttekniker Anders har fått kämpa med diverse intrångsförsök och attacker senaste veckan, förhoppningsvis kommer vi slippa se mer av sånt i sommar.

Malin och Johan i säljteamet finns också på plats hela sommaren.

I bakgrunden hittar ni Martin under hela sommaren; aktiv i forumen, publicerar forumtips och information i samband med övergången till nya forumet. Jag sköter också planeringen inför BusinessClass 3.0 och vår årliga födelsedagsfest för BusinessClass som i år planerats till mitten/slutet av September. Vi filmade presentationerna av förra årets event, du kan se klippet här: