Under året kommer Air France erbjuda sina resenärer kulinariska höjdpunkter värdiga den bästa restaurang ombord sina långlinjer.

Under 2019 kommer Air France överlåta skapandet av menyerna i La Première och Affaires (affärsklass) till sju kockar på flygningar ut från Paris.

La Première
Januari till mars – Michel Roth
April till juni – Joël Robuchon (1)
Juli till september – Régis Marcon
Oktober till december – Emmanuel Renaut

Affaires
Januari till mars – Anne-Sophie Pic
April till juni – Arnaud Lallement
Juli till september – Guy Martin
Oktober till december – Michel Roth

I samarbete med Servair, som hjälper till med utformningen av menyer, valet av produkter och skapandet av recepten som utgör det som Air France erbjuder sina passagerare.

À la carte rätter och menyer

I tillägg till de rätter som har skapats av kockarna så kommer Air France erbjuda ett fritt urval av à la carte rätter i La Première och Affaires (2) – ”Thai cuisine”, ”Chinese cuisine tradition”, ”Flavours of India”, ”Flavours of Japan”, ”Korean delights” och ”Seafood basket”.

Med À la carte menyer i premium ekonomi- och ekonomiklass kan de som flyger njuta av ett urval av trendiga nya gourmeträtter.

 

(1) Air France hedrar minnet av Joël Robuchon, som en visionär och virtuös kock, och fortsätter att erbjuda hans rätter.
(2)
 Kommer även finnas i affärsklass ombord på flygningar till / från Alger, Amman, Aten, Bukarest, Casablanca, Yerevan, Kiev, Marrakech, Moskva, Oran, Rabat, Stockholm, Sofia, St Petersburg, Tel Aviv, Tunis, Warszawa