Singapore Airlines och Changi Airport Group har just förlängt det populära Changi transitprogram som ger SIA:s och SilkAirs kunder fördelar under transituppehåll på Changi Airport.

I det nya avtalet, som löper fram till den 31 mars 2017, kan kunder som har transit via Changi Airport med SIA- och/eller SilkAir-biljetter lösa in en Changi Dollar Voucher (CDV), som värderas till antingen $20 eller $40, beroende på vilken flygplats man reste från.

Singapore Airlines divisions Vice President Sales & Marketing, Mr Foo Chai Woo, säger: ”Vi är mycket glada över att kunna utöka vårt samarbete med Changi Airport Group. SIA:s globala linjenät i kombination med det stora utbudet av förstklassiga produkter och erbjudanden som Changi Airport erbjuder är attraktivt för resenärer från hela världen.”

Shopping & Dining More than 350 retail & services outlets

Mr Lim Cheng Kiat, Changi Airport Group Senior Vice President, marknadsutveckling, säger: ”Vi uppskattar att kunna fortsätta vårt samarbete med Singapore Airlines, som har stärkt vår popularitet hos resenärer i transit. Transitpassagerare på Changi Airport har tillgång till massor av shoppingmöjligheter, restauranger, barer och underhållning. Changis transitprogram gör det ännu enklare för SIA:s och SilkAirs gäster att utforska våra terminaler.”

Airport & Terminal Architecture Singapore Changi International Airport

Vouchern är giltig i detaljhandeln, för mat och i servicebutiker i transithallen samt gemensamma utrymmen i terminal 1, 2 och 3. Den kan även lösas in mot två timmars tillträde till Ambassador Transit Lounge i Terminal 2 och 3. I loungen finns dusch, lätta förfriskningar och ett brett utbud av läsmaterial. Resenärer kan också se fram emot faciliteter som gratis wifi, biografer och tematrädgårdar samt Skytrain-transport och bussar som gör alla tre terminalerna lätta att nå.