Från 31 oktober kan du flyga både First Class och Premium Economy på rutten mellan Köpenhamn och Singapore med Singapore Airlines. Flygbolaget skriver i ett pressmeddelande att man har stor succé med rutten och att man därför sätter in större flyg för att utöka kapaciteten – och därigenom också kan utöka med First Class. Det betyder i praktiken att dagens Boeing 777-200 ersätts med storebrodern Boeing 777-300 som ju har möjlighet för de två premiumklasserna. Flyget har 264 säten. Fyra av dom är First Class, 48 i Business Class, 28 i Premium Economy och 184 i Economy.

”Vi är stolta över att nu kunna erbjuda First Class på den snabbaste växande och mest populära rutten till Singapore – nämligen den från Köpenhamn. Vi satsar hårt både på den danska (och därigenom förstås också sydsvenska, redaktionens kommentar) och norska marknaden” uttalar Allan Hoffery som är nordisk Sales & Communication Manager hos Singapore Airlines.

Den som reser på First Class kan se fram till en komfortabel upplevelse: Singapore Airlines erbjuder flygbranschens bredaste säten och så kan man njuta av en 90 centimeter bred säng. Flygbolaget är dessutom ensamma om att servera både Dom Perignon og Krug Champagne i denna bokningsklass.