British Airways har släppt en video som visar den nyligen öppnade ”prestigefyllda” nya loungen i Dubai som ligger i nya piren D, som öppnade förra veckan.

Loungen är öppen för dom som reser med BA First Class och Club World (business class), men förstås också för dom som har ett silver eller guld-kort hos bolaget. I loungen finns den andra ”Concorde Bar” som BA rullar ut i sina lounger över hela världen – den första öppnade förra året i Singapore. Som man kan se i videon kan First Class-resande komma in i den exklusiva Concorde Bar med ett speciellt passerkort som man får vid ingången till loungen, och så ska man bara hålla upp kortet för att komma in.

Troy Warfield är chef för kundupplevelsen hos BA, och han uttalade vid öppningen av loungen: ” De gäster som reser med oss på business och i förstaklass hoppas vi kommer tycka om den nya loungen – och inte minst tror vi den nya Concorde Bar blir populär. Vi har arbetat för att skapa en modern och läcker miljö där man kan slappna av, äta och dricka gott och kanske arbeta före man reser vidare. Vi har också sett till, att alla platser har laddningsstationer för surfplattor, mobiler och bärbara datorer”.

BA's new lounge at DXB's Concourse DNya loungen i D-piren i Dubai