British Airways har precis släppt de första bilderna från det som ska bli bolagets ”First Wing” när nya Terminal 5 öppnar på Heathrow i april nästa år.

Sektionen kommer ligga bredvid bolagets incheckningsområde för First Class, och här planerar man att ha en speciell gång från check in-området till loungerna för First- och Gold Executive Clubmedlemmar.

The Wing ska göra det enklare och mer smidigt att komma igenom flygplatsen. Man planerar ett separat område för check-in, där premiumresande kommer bli hänvisade till två speciella säkerhetskontroller. Enligt flygbolaget kommer detta också att minska antalet av resande som i dag använder säkerhetskontrollerna vid North og South på Heathrow, och det betyder så också till sist kortare resetider för alla passagerare – och speciellt för dom som reser i Club World via terminal 5.

Microsoft PowerPoint - Feature wall 110816.pptx

Efter säkerhetskontrollen har premiumpassagerarna tillgång till bolagets speciella lounger Galleries First Lounge och inte minst (om man har rätt status) The Concorde Room.

britishairways_216861097406731-1-720x432