Nu finns möjlighet att boka ett helt eget hotell, på helt valfri plats i landet. Ja, nästan i alla fall. Den 17 juni lanserar Scandic ett nytt hotellkoncept som fått namnet Scandic To Go. Hotellrummen är mobila, har egen terrass och i övrigt alla de faciliteter man finner i ett normalt hotellrum, men den stora skillnaden är att de kan placeras i stort sätt var du vill.

Totalt finns två mobila hotellrum som är 18 kvadratmeter stora. Rummen har två 90 cm sängar, en liten sittgrupp, TV, gratis trådöst internet, luftkonditionering, kassaskåp samt ett fullt utrustat badrum med dusch. De mobila rummen har tagits fram i samarbete med Doos Arkitekter som inrett rummen i linje med Scandics övriga nyrenoverade hotell.

– Vi ser idag en stark trend i att människor söker annorlunda upplevelser, något som är unikt och skräddarsytt för just mig. Med Scandic To Go, där vi erbjuder en bekväm hotellvistelse i helt unika miljöer, hoppas vi kunna tillfredsställa sådana behov, säger Johan Michelson, kommersiell chef på Scandic.

Scandic To Go kan bokas från 17 juni 2014 via Scandics To Go-Webbsida. Kostnaden är 2500 kronor per natt för upp till fyra personer (varav två i bäddsoffa) oavsett destination eller önskad plats.

Scandic To Go kommer även finnas på tre fasta platser under sommaren – Djurgården/Stockholm, Hasslö/Karlskrona och Ribersborg/Malmö.

Scandic To Go

Scandic To Go

Foto: Scandic Hotels

Scandic To Go

Scandic To Go

Foto: Scandic Hotels

Scandic To Go

Scandic To Go

Foto: Scandic Hotels