Den 15 juni inleder SAS och Grand Hôtel i Stockholm ett helt nytt samarbete som innebär att medlemmar i EuroBonus framöver kommer tjäna poäng vid boende på Grand Hôtel.

Alla EuroBonusmedlemmar kommer tjäna 700 poäng per övernattning. Dessutom ges extra förmåner till medlemmar på högre nivå i EuroBonus.

EuroBonus Silver och Guld-medlemmar får gratis tillträde till hotellet spa. EuroBonus Diamond-medlemmar tjänar dessutom en poäng för varje spenderad krona på hotellet och får även 15 procent rabatt vid onlinebokning, möjlighet till uppgradering och gratis frukost i hotellrestaurangen.

Till hösten kommer det även bli möjligt att boka hotellövernattningar på Grand Hôtel med poäng och enligt SAS kommer man emellanåt även ha olika erbjudanden till medlemmarna.

– Jag är mycket glad att kunna erbjuda våra EuroBonus-medlemmar förmåner på Grand Hôtel. SAS EuroBonus har utvecklats från ett flygbonusprogram till att nu vara ett brett lojalitetsprogram, säger Nils Lindhe, EuroBonuschef, i en kommentar.

– Vi på Grand Hôtel är väldigt förväntansfulla inför samarbetet med SAS EuroBonus. Vi ser fram emot att kunna erbjuda medlemmarna en oförglömlig ”Grand Experience”, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.