Det coolaste hotellet har öppnat i Brisbane. The W Brisbane har utsikt över floden med samma namn som staden och har en design influerad av Australiens inhemska rötter och koloniala arv.

Med en slående balans mellan en urban stil och modern design och med glimten i ögat så har den Australieska designfirman Nic Graham & Associates skapat en design med en Australiensisk touch. Hotellet har 312 rum varab 32 är lyxiga sviter.

HI505012237

När gästerna ankommer hotellet välkomnas de av en trappa utformad av timmer och flodvass i lobbyn, också kallad ”the living room”. Konstverk från en rad australiska konstnärer utmärker interiören ytterligare tillsammans med intrikata mattor och gröna detaljer inspirerade från naturen.

HI505012241

Bänkskivor och ytor har utformats med kroklinjiga former och vattenslipade stenar. Alla rum och sviter är utformade med en vit vägg inspirerad av VJ-väggpaneler som är typiska för bostäder i Queensland, medan Extreme Wowsuite på 33: e våningen har en imponerande panoramautsikt.

HI506267174

Hotellet har tre olika ställen där det går att få måltider; den avslappnade Three Blue Ducks, baren i Living Room för cocktails på kvällen och baren Wet Deck på taket.

HI506267173

Konferens och mötes delen tar upp en yta på mer 1096 kvadratmeter. Med det 595 kvadratmeter store Great Room.

Används vårat unika sökverktyg för att boka rum och sviter till de bästa priserna på W Brisbane här.