Hotellbeskrivning

Vi bokade ett Ocean Front View deluxerum på detta hotell av två huvudanledningar; läget och havsutsikten. Vi fick tyvärr enbart nöja oss med läget. Läs mer under rummets beskrivning.

Läge och transport

Hotellet ligger väldigt centralt. Nära shopping samt kvällslivets barer och restauranger, men också tillräckligt långt bort för att inte störas av det. Hotellet ligger i en marina i riktning väst och därmed solnedgång.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Smidigt att parkering ligger i direkt anslutning till hotellet. Incheckning gick smidigt och vi bemöttes trevligt av personalen.

Rummet

Storleken och bekvämligheter bra och enligt förväntningar. Däremot den lovade ”Ocean Front View” var inget att hurra för. När vi anlände stod det stod en enorm yacht mitt framför vår balkong och till höger ett kryssningsfartyg. Till vänster låg ett annat hotell. Så vi såg nästan inget av vattnet överhuvudtaget. På kvällskvisten tog kryssningsfartyget ut till havs och vi fick en liten glänta till höger. Vi klagade flertalet gånger och bad om ersättning för att vi inte fått det vi bokat. Men de menade på att det ligger utom deras kontroll.Vi menade på att om de inte kan lova ”Ocean Front View” så borde de inte beskriva hotellrummet så. Denna upplevelse drar ned betyget rejält tyvärr.

Mat, dryck och faciliteter

Frukost var inte inkluderat i priset och vi hade ingen lust att spendera extra pengar pga mottagandet vi fått så vi valde att äta och dricka utanför hotellets område. Hotellet har en stor (och varm) pool med sköna soffor och solbäddar i anslutning till en av barerna.

Internetuppkoppling

Internet och vatten är en extra avgift som man måste betala för. Då ingår även alkoholfria drinkar i baren på eftermiddagen.

Prisindikation

2800kr

Slutsats

Fördel: Läget. Nackdelar: Service, falsk marknadsföring, extra avgifter för allt. Boka enbart detta hotell om du vill bo centralt och boka då det minst kostsamma rummet.