Beskrivning och intryck

Ankom loungen efter biltransfer (mercedes) pga outside position FRA. Chaufför föreslog B loungen. Var först inställd på A Loungen och därefter FCT. Men var rätt hungrig och eftersom jag blev avsläppt vid B schengen var det snabb promenad genom passkontroll till F loungen vid B22.

Tog rulltrappa. upp till Loungen och togs emot vid ingågången. Helt ok mottagande om än lite stelt. Ha ca 5,5 timmar så fick besked att vara ca 30 minuter innan avgång vid ingången för biltransfer till gate (Z gate)

Lugnt i loungen , fanns gott om platser att välja bland. Man blir lite ivrig i denna lounge och vill väldigt mycket…men mage/hjärna orkar ju inte allt. Så började med ett glas champagne i en vilostol med utsikt över A gaterna . Personalen var trevliga men inte speciellt uppmärksamma och tog säkert tio minuter få glaset med champagne.

 

Mat och dryck

Eftersom jag skippat maten på anslutande flight var jag hungrig. Gick bort till matsalsdelen där det fanns gott om plats. Började med lite plock mat av den överdådiga plockmenyn. På A la carte menyn finns ett stort utbud, Dessutom en speciell VM meny under fotbolls vm.

I dryckesväg är utbudet nästan ännu bättre. Barens utbud är enormt. Dessutom special öl från Brasilien (VM). Oerhört whisky sortiment. Dessutom en special coca cola meny från hela tyskland med lokala cola sorter.

Personalen trevlig men lite bristande uppmärksamhet och något långsam dryckesserverimg

Efterrätterna är helt suveräna. Frukt, Tårta, Kakor, Choklad…mm

Faciliteter

Oerhört fräscha toaletter. Bad , Dusch och vilorum finns. Tvä stora storbilds TV med VM fotboll. Här finns det mesta man kan begära från en lounge. Själv får jag söga B loungen erbjuder mer flygplatskänsla än FirstClassTerminalen då man från B har bra utsikt vad som händer Airside.

Internetuppkoppling

Utmärkt gratis WiFi i hela loungen.

Slutsats

Man bara vill tillbaka, det mesta är lysande. Man har även en stor ”godisbar” med självplock. Dryck & Mat är suveränt, bara synd man inte orkar allt. Den anmärkningen jag har är att personalen känns lite opersonliga och lite för lång väntan ibland. Men det blir inte så mycket bättre än så här tror  jag i en flygplatslounge.