Hotellbeskrivning

Mycket trevligt och fint hotell som frambringar lyxkänslan redan när man anländer med taxin. Hotellet har 13 våningar med allt ifrån standardrum upp till President suite.

Läge och transport

Ligger väldigt centralt med gångavstånd till tunnelbana samt 10 min gångavstånd till Duomo katedralen. Smidig anslutning med buss 94 från Milano N.Cadorna där man på 35 min når ut till Milano Malpensa flygplats. Ankommer man till Linate kostar en taxi 20-30 euro beroende trafiksituationen och tar 15-20 min.

 

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Vid ankomst togs väskorna om hand av personal i lobbyn och incheckningen gick hur smidigt som helst. Som Accor Platinum har man tillgång till många förmåner vilket inkluderar en check på välkomstdrink, Wifi-pass, uppgradering av rum. Personalen var mycket trevliga och serviceminded. Till välkomstdrinken fick även snacks och tilltugg som ingick.

Varje kväll kom personalen upp och bäddade upp sängen, la ut tofflor nedanför på golvet och la ut små ”good night” chokladbitar på kudden. Mycket uppskattat gest.

Rummet

Uppgradering från Deluxrum till Executive Suite. Stor rymlig svit med två badrum, ett med dusch och ett med bubbelbad. Stora panoramafönster och en balkong som sträckte sig längs hela husvägen. Stor säng i sovrummet med en 32tum platt-tv och skrivbord. Ett mindre vardagsrum fanns med soffa och fotöljer, även här fanns en 32tums tv. Utsikten från sovrummet var fantastiskt med hela Milano och Duomo katedralen utanför. En bakgrund med alperna gjorde utsikten fullständigt makalös.

Mat, dryck och faciliteter

En restaurang finns men kan inte uttala mig om matkvalitén då jag aldrig åt där. I samma lokaler som restaurangen serveras frukosten. Lokalen känns liten och man fick stå i 5-10 min för att ens få ett bord vilket är lätt irriterande när man ändå är hungrig. Frukosten är god och man kan beställa in nybryggd italienskt kaffe. En bar i lobbyn med ett stort utbud av de flesta dryckerna.

Businesscenter fanns även i lobbyn, dock inget jag använde. Inget gym fanns att tillgå!

Internetuppkoppling

Fritt internet finns i lobbyn, dock dålig mottagning. Internet på rummet kostar, dock inte om man är Accor gold/platinum!! Internetet som ingick i rummet var de bra uppkoppling på. På 24 timmars internetkod ingick 2gb data ner samt 100mb upp. Det räcker gott och väl om man bara ska slösurfa på facebook eller skicka mail.

Prisindikation

1400SEK

Slutsats

Mycket fint och trevligt hotell med superfräscha rum. Man kan verkligen slappna av när man tar första steget in genom dörren och bara glida med i personalens otroligt trevligt och proffsionella bemötande. Ett hotell jag absolut rekommenderar till andra att pröva!