Beskrivning och intryck

Något daterad lounge rent interiörsmässigt med mat-och dryckesutbud utöver det vanliga med amerikanska mått mätt. Loungen finnes i Midfield-terminalen nära gate C2.

Då det bara är förstaklassresenärer som har tillgång till loungen (ej *G), så blir den troligtvis aldrig speciellt befolkad och gör heller att den ringa storleken inte spelar så stor roll. Vid besökstillfället var det aldrig fler än fyra personer samtidigt i loungen.

Mat och dryck

Självplocksbuffé bestående av kallskuret, frukt, wraps, sushi, soppa, snacks och annat smått och gott. Helt klart godkänt även om jag saknade lite mer varm mat. På dryckesfronten fanns en liten självserveringsbar med öl, vin, sprit, champagne (även om Monopole Blue Top som serverades vid besöket inte är en av mina favoriter) samt allehanda alkoholfria drycker.

Faciliteter

I loungen finns även duschar, konferensrum samt business center med datorer och utskriftsmöjligheter. TV, Tidningar etc. fanns också tillgängligt.

Internetuppkoppling

Internet fungerade riktigt bra i loungen och kan aldrig tänka mig att det är några bekymmer med tanke på antalet besökare de har per dag. Mätte upp 30Mbit/s vid besökstillfället.

Slutsats

En helt klart mysig och intim lounge som klart kan vara värt ett besök om man har vägarna förbi. Jämfört med de vanliga (och överbefolkade) United Club loungerna är den såklart några snäpp bättre, men framförallt lugnare eftersom det bara är förstaklassresenärer som har tillgång. Personligen skulle jag uppskatta en uppfräschning enligt den nya loungedesignen (som t.ex. LHR T2).