Hotellbeskrivning

Jag väljer alltid hotell efter recensioner jag hittar på nätet, och den här gången var det inget undantag. Jag brukar egentligen inte bry mig så mycket om de extravaganta detaljerna, men på Crowne Plaza Indianapolis-Airport fick jag ett väldigt starkt intryck direkt. Det är ett lyxigt hotell, som har flera lounger, simbassäng och gym, stor middagssal, men framförallt väldigt trivsamma och rena rum som isolerar ljud bra.

Läge och transport

För min del är det viktigt att bo på ett flyghotell utan att det ska vara några konstigheter med att ta sig dit och inte heller för långt avstånd. Crowne Plaza, som ligger på South High School Road precis i närheten, gjorde mig inte besviken. Förbindelsen rullar mellan hotellet och flygplatsen dygnet runt.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Jag gillar att uppmärksamma mottagandet jag får av personalen på olika hotell eftersom jag tycker att de brukar variera mycket. Vissa anstränger sig betydligt mer än andra, och jag kan med glädje meddela att personalen på Crowne Plaza är väldigt tillmötesgående och hjälpsam. För min del var det heller inga konstigheter med varken in-eller utcheckningen. De lät mig stämpla in något tidigare än tänkt.

Rummet

Jag kanske hade flyt med mitt rum, men jag kan faktiskt inte minnas senast jag spenderade natten på ett hotellrum jag gillar så mycket. Det var väldigt bekväma sängar och volymen var förvånansvärt trots att det ligger intill en flygplats. Dessutom trevligt inrett, i den grad att jag glömde bort var jag befann dig.

Mat, dryck och faciliteter

Jag är sällan kräsen med mat, och vad gäller dryck så brukar jag föredra öl på flaska (där kan väl ingenting gå fel?). Maten var inte på något sätt enastående, men den var god. Till middag åt jag potatisen med bacon och ost-fyllning, och till frukost blev det burriton. Det kunde varit bättre, men också betydligt sämre. Stabilt.

Internetuppkoppling

Jag har följt NFL 2019 väldigt noggrant och vill aldrig missa en match med Saints. Det var jag orolig att jag skulle behöva göra den här gången, men så blev det inte. Nej, nätverket rullade på väldigt stabilt och vad jag kan minnas så laggade inte min sändning av matchen en enda gång.
När inte upplösningen laggar till på Viaplay som är kända för att kräva bra hastighet, är det enligt mig ett bra kvitto på att uppkopplingen är stabil.

Prisindikation

1285 sek

Slutsats

Min vistelse på Crowne Plaza var väldigt smärtfri, och som du säkert förstår har jag inget att klaga på. Kanske kunde maten varit snäppet vassare, men allt som allt en prisvärd upplevelse.