Hotellbeskrivning

Bodde primärt här för att jag skulle bevista BusinessClass vinterfest i Stockholm

Hotellet i sig var det inget fel på, kändes dock ganska stelt/opersonligt men det tycker jag iofs att de flesta Park Inn hotell gör. För den som vill bo lite ”bättre” men ändå inte betala ett alltför högt pris för sitt boende så passar detta väl, bokar man med lite framförhållning kan man komma ner till runt 1100 SEK/natt.

Läge och transport

Läge på hotellet var väl inte det bästa för den som vill utforska staden till fots, däremot så är det ganska nära (ca. 200 m) till spårvagnstation som man kan ta till Gullmarsplan å sedan T-banan därifrån.

Vill man enklast ta sig till/från hotellet till t.ex. centralstation så skulle jag föreslå att man tar en taxi eller Über.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Incheckningen gick smidigt då det inte var någon kö alls. Som CCG så blev jag uppgraderad från ett Standard King Bed  rum till ett Business-Friendly Rum på 12:e våningen. Utöver ovanstående bjöds jag på lite frukt på rummet. Mycket trevlig personal som var väldigt service inriktad tyckte jag.

Rummet

32 m2 stort Business-Friendly King rum på 12:e våningen. Höjden till trots så var väl utsikten inte så mycket att skryta med, jag fick ett rum där jag såg rätt in i Hammarbyhöjden.

Inredningen i rummet gick i blå/rött med en ljus parkett och vita väggar. Sängen var mycket bekväm med sköna kuddar. Rummet hade en soffa samt ett litet soffbord i ena hörnet och ett  arbetsbord vid sidan av sängen. Standard inredning i form av LCD TV, vatten/kaffe kokare, låsbart kassaskåp, etc.

Toaletten var klädd med helt vanliga vita kakel på väggarna och mörkgrå/svarta klinkers golvet. Dusch/badkartillsammans är inte riktigt min favorit men det gör nog inte så mycket då man endast stannar en natt.

Mat, dryck och faciliteter

Hotellet har en helt ok frukost restaurang, RBG Bar & Grill samt en lobbybar. Utnyttjade tyvärr inte några andra faciliteter än RBG Bar & Grill för frukost på hotellet då ja endast bodde här en natt och kvällen spenderades på BC eventet.

Internetuppkoppling

Fritt WiFi för alla som bodde på hotellet vad jag kunde förstå och det fungerade riktigt bra tyckte jag.

Prisindikation

1700 SEK

Slutsats

Definitivt ett hotell som kan rekommenderas till de gäster som vill bo relativt centralt samt ha snabb tillgång till city med lokal trafik men ändå inte vill betala ”city priser” för sitt boende. Mycket trevlig personal och trevligt bemötande så överlång en trevlig upplevelse skulle jag vilja säga.

Besöker man Stockholn igen så kan man definitivt bo här pånytt, besöker ni hotellet i maj så passa på att besöka Luma parken och se på de blommande körsbärsträden samt gör en avstickare ner till Nya Carnegiebryggeriet för en liten matbit samt ett glas lokalbryggt öl.