Beskrivning och intryck

Loungen ligger i anslutning till taxfree shopen. Den är förhållandevis liten och den kan stundtals vara rätt full med folk vilket innebär viss svårighet att hitta sittplats. Loungen är uppdelad i tre sektioner, en med stolar och bord och sedan på vardera sidan av denna sektion sittgrupper med soffor och bord. Receptionen är lokaliserad till vänster efter att man kommit in i loungen.

Loungen är öppen mellan kl 05:30 till 21:00.

Personalen är trevlig och tillmötesgående.

Mat och dryck

Utbudet på mat är förhållandevis varierat men består av kalla snittar, yogurt och en uppsjö av italienska tilltugg som kex, chips och kakor. Utbudet på dryck är bra med allt ifrån läsk till starksprit respektive ett alternativ av rött, vitt och mousserade vin. Allt är självservering och om något tagit slut är det bara att be om mera så plockas det fram.

Faciliteter

Två tv-apparater som visar internationella nyheter, internationella tidningar och magasin erbjuds också. Tillgång till internetdator finns även om jag inte har provat. Ingen dusch finns men toaletterna är rymliga och välstädade. De ligger till vänster om självserveringen.

Internetuppkoppling

Avgiftsfritt wifi finns att tillgå och hastigheten är helt acceptabel när det inte är för mycket folk i loungen.

Slutsats

Alltid ett trevligt besök och en betydligt skönare väntan än att sitta på de hårda bänkarna vid gaten.