Beskrivning och intryck

En ganska trevlig, välbesökt lounge där ca 1/3 består av en caféliknade del med dels 4-5 höga barbord med plats för 6 personer och dels ett 10-tal lägre bord med plats för 3 personer vid varje. 2/3 av loungen utgörs av skinnfåtöljer med bra, ganska djup sittkomfort, dock är fåtöljerna inte lika praktiska om man äter. Vid besöket var 60-70% av sittplatserna upptagna.

Var tredje meter finns ett normalt stort fönster som ger utsikt mot plattan men utsikten begränsas av en smal korridor som löper parallellt mellan lounge och själva ytterväggen.

Loungen ligger en trappa upp vid gate A84.

Mat och dryck

Ganska bra utbud med ett varmt alternativ (vid testtillfället frikadeller och stekt potatis), salladsbuffé, frukt, kallskuret som skinka, korv, potatissallad, olika ostar, 3 sorters mjukt bröd samt färdiga frallor med sallad, ost och skinka (perfekt vid tidsbrist). Snacks i form av torrostade jordnötter, chips och smågodis.

Fullt godkänt dryckesutbud med läskmaskin, juicer, vin, öl på både flaska och kran samt de vanligaste spritsorterna där två olika sorters Glenfiddich maltwhiskey stack ut med 12Y och Rich Oak.

Två stycken kaffemaskiner med 5-6 olika kaffealternativ.

Faciliteter

8 st arbetsplatser längst in med eluttag. Toaletter samt 2 st duschar. TV på några ställen med CNN och tyska nyheter.
Utbudet av dagstidningar domineras av tyska tidningar men även internationell press finns till viss del. De skandinaviska tidningarna är Dagens Nyheter, Aftenposten och Dagens Naeringsliv.

Servicedisken vid entrén hjälper till med incheckning, ombokningar och andra serviceärenden.
Vilrum.
En avdelning för rökare finns med plats för ca 10-tal personer.

Internetuppkoppling

Gratis trådlöst internet. Upplevde inga problem med hastigheten vid besöket.

Slutsats

En medelstor lounge med ett ganska bra utbud och den är väl värd ett besök. Den har av naturliga skäl en tydlig tysk målgrupp.