Hotellbeskrivning

Jag har bokat detta hotell vid flera tillfällen och uppskattar det centrala läget. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma.

Hotellet är ett så kallat Boutique hotell, men håller hög standard i mina ögons mått. Frukosten är riktigt bra, Continental breakfast ingår för Hhonors guld och högre nivå. De amerikanska pannkakorna är fantastiska!

Hotellet har en takterass som är riktgt trevlig på sommaren, här kan du äta och dricka gott.

 

Läge och transport

Vid mina besök har jag åkt tunnelbana från LHR och hoppat av vid Piccadilly bara för att fånga in atmosfären i London, efter 10 minuters promenad så är du framme vid Trafalgar Sq. Du har även möjlighet att åka till Trafalgar Sq med tunnelbana, men då krävs byten till brun linje och du stiger av vid Charing cross.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Senaste besöktet välkomnades jag redan vid entrén med namn, förstod inte hur de visste att det var jag. Jag måste ha gjort en bra intryck som återkommande gäst. Servicen är utmärkt på många sätt, för mig innebär detta att adaptrar för elnätet finns tillgängligt när jag frågar eller när jag behöver hjälp med logistiken för att ta mig till en punkt i London så hjälper de gärna till.

Som HHonors guld får jag tillgodose mig med extra god frukost med ett urval på våfflor, pannkakor och mer där till som lyxar till tillvaron under besöket. Det är även en förmån att som HHonors guld få internet på rummet utan extra kostnad, övriga får vistas i recpetionen för att ha Wifi.

Rummet

Min uppfattning på ett lagom stort hotellrum är när resväskor (obs! plural) utan problem kan packas upp liggandes på golvet, med andra ord är Deluxerummen helt ok! Badrummen är stora och ser trevliga ut.

 

Mat, dryck och faciliteter

Som besökare har du takterassens utbud på mat och dryck, samt även baren/restaurangen på markplan. Frukost serveras under markplan i en lugn och skön miljö.

Ej testat fitness center.

Internetuppkoppling

Internet på rum för HHonors guld och högre nivå, lägre nivå får internet i receptionen.

Prisindikation

1600-2200 SEK/natt

Slutsats

Bra hotell som erbjuder ett centralt lägre, prisbilden kan springa iväg men lika ibland är prisbilden väldigt förmånlig. Enkelheten att åka tunnelbana till LHR gör detta hotell ultimat under weekendresor.