Beskrivning och intryck

Tidigt morgon besök i SAS Loungen med familjen. Ankom strax efter 0600, loungen öppnar 0530. Morgon timmarna brukar innebära att det kan vara relativt fullt i denna lounge med tanke på att SAS med partners har ett flertal avgångar mellan 630-700. Så även denna onsdag morgon. Det brukar aldrig vara problem med sittplatser men skulle säga denna tidpunkt är absolut ”peak”  för denna lounge.

Mat och dryck

Bra frukostutbud. 3sorters frallor, ost, salami samt ägg och kaviar. Youghurt, musli och torkad frukt. Det finns även en brödrost och rostbröd. Dryckesmässigt finns de ”vanliga” på tapp. Läsk, Vin och öl. Under morgonen finns också apelsinjuice på kanna, samt frukt shots i småglas. 1kaffe automat som används flitigt.

Faciliteter

Loungen bjuder inte mycket för barn, men frukost uppskattas även av en fyraåring. Morgon tidningar ankom ungefär med oss (Svenska & Utländska)  

Internetuppkoppling

Trådlöst via SAS (gratis, med lösenord i loungen  men även Swedavias fungerar utmärkt)

Slutsats

Loungen är trevlig och har blivit ännu mer funktionell med SAS nya lounge inredning. Trots tidig morgon med mycket folk är lounge personalen alltid uppmärksam medxatt fylla på och plocka undan. Matutbudet har förbättrats något, i synnerhet frukosten. Komforten är bra, med såväl fåtöljer som runda ”barbord”. Stora panorama fönster och dessutom Businesclass.se meeting point.