Beskrivning och intryck

Business loungen ligger en bra bit in på våningen ovanför avgångshallen (tillsammans med övriga lounger), något anonym och undangömd i slutet av en korridor. Det tog mig ett stopp i Senator loungen och sedan First loungen för att få rätt färdriktning. Kanske läste jag inte tillräckligt noga på skyltarna som fanns, men jag tycker oavsett att den borde varit lättare att hitta. Väl inne så hälsas jag välkommen och får lösenordet till Wifi:et. Loungen är uppdelad i två delar med receptionen till mitten. Direkt till höger så hittar man en mindre buffet med tilltugg och diverse drycker. Till vänster finns en lite större hall med olika soffgrupper och stolar.

Mat och dryck

Inget imponerande, lite olika snacks och drycker. Inklusive öl, vin och spirits. Fungerar om man inte hunnit äta något innan, men tror inte man bör förvänta sig att kunna bli mätt på något där. Utbudet är inte närheten av Swiss Business lounge i Zürich.

Faciliteter

Inget speciellt. Lite olika dagstidningar. Något som var irriterande är att toaletterna ligger utanför loungen.

Internetuppkoppling

Gratis wifi fanns, minns inte om det var någon begränsning på det men det funkade bra den stunden jag använde det.

Slutsats

En helt okej och stilren lounge i Schweizisk design-anda som inte utmärker sig något nämnvärt. Ett skönt ställe att koppla av på innan flygningen och kanske ta sig något att dricka och läsa lite. Hoppas på att de antingen bygger ihop alla Swiss loungerna till något roligare eller gör något åt läget i framtiden.