Hotellbeskrivning

Sheraton-hotell har alltid bra standard. Det och läget gjorde att vi bokade Sheraton Tribeca.

Läge och transport

Tribeca-området är optimalt för den som vill undvika turiststråken kring Time Square och Central Park. Här hittar du mer genuina butiker, caféer och restauranger, samtidigt som det fortfarande är väldigt centralt. Förutom shopping och mat runt hörnen så har du nära till strandpromenaden där det finns möjlighet att cykla, jogga eller strosa. 

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Trevlig och hjälpsam personal. Vi bokade via hotels.com och det var inga problem. Har medlemsskap hos Sheraton men fick inget utöver det vanliga.

Rummet

Det är rent och fräsch på rummet. Här sover du skönt och ostört. Vi hade dock ett litet fönster mot en kal bakgård så rummet kändes mörkt. Men det finns rum med trevligare utsikt för en extra peng.

Mat, dryck och faciliteter

Gratis kaffe och te finns på rummet. Det finns en restaurang men vi provade inte den. Är du i New York rekommenderar jag att du går ut och provar alla unika ställen utanför hotellen. Gym finns men det undvek vi också och tog istället löparturer längs vattnet.

Internetuppkoppling

Gratis wifi och tillgång till datorer finns i loungen. Vill du ha wifi på rummet så kostar det extra. Och ganska mycket extra.

Prisindikation

1400

Slutsats

Mycket nöjd med vistelsen. Det var inget utöver det vanliga men har heller inget att klaga på.