Beskrivning och intryck

Heathrow är mer eller mindre alltid en välkommen flygplats för oss resenärer. Det är alltid bökigt att flyga men här finns flera bra lounger att fly flygplats-stressen med. Tyvärr, måste jag väl säga, är inte Air India Maharaja Lounge någon av dessa. Loungen är inte direkt dålig, men interiören är daterad och lite smått nedgången. Håller helt med föregående recensenter (även om jag tycker de är lite väl hårda).

Mat och dryck

När det kommer till mat och dryck så är India Maharaja förvånansvärt bra. Åtminstone när det kommer till det förstnämnda. Här finns en hel del varm mat att välja mellan (något som verkligen inte är standard på de flesta loungerna) och en hel del snacks och gott. Givetvis med indiskt tema. När det kommer till dryck är Maharaja varken bu eller bä utan det är standardutbudet som gäller.

Faciliteter

Som sagt tycker jag själva inredningen känns daterad. Toaletterna är ganska små och tråkiga, matavdelningen har väl en rätt passande inredning med lite indisk touch men allt känns lite nedgånget och slitet. Som om de gjorde det snyggt för 20 år sedan och därefter låtit det vara – fläckar på heltäckningsmattan osv.

 

Däremot gillade jag “arbetsavdelningen” eller vad man ska kalla den med, soffor, fåtöljer och skrivbord. Nätet funkade fint och det gick utan större problem (smått buffrande ibland) att spana in Netflix och fördriva tiden med att lira på lite olika online spelautomater. Jag tog tillfället i akt till att värma upp lite innan jag och polarna skulle pröva lyckan på Casino Cosmopol för första gång (vilket nog var tur eftersom det ändå gick helt rätt skapligt).

Internetuppkoppling

Det var som sagt inget att klaga på. Utan det gick bra att testa lite olika grejer på nätet utan större hinder. Buffrade lite ibland, men inte värre än hemma.

Slutsats

Även om India Maharaja Lounge är en skaplig lounge så måste jag säga att det är en av de sämre på Heathrow. Just eftersom det hela känns daterat och slitet. Maten var dock ett stort plus och det gick att få sig en whisky utan större problem. Nätet funkade bra och sofforna var sköna. Men eftersom nivån på Heathrow är så pass hög så är jag osäker på om jag skulle återvända till Maharaja i första taget.