Beskrivning och intryck

Vi har köpt lounge-acess för 2500 poäng/person och lägger fram kvitto och boarding pass på disken och mannen bakom hälsar oss välkomna in i SAS Loungen till vänster om disken, till höger ligger ju Scandinavian Loungen. Vi möts av en fräsch lounge som nyligen har renoverats, det är ganska mycket folk men långt ifrån fullt. Skandinavisk design med de nya ”SAS-lamporna”.  Det är liksom en matsalsdel och en del med fåtöljer och TV-apparater. Sedan kan man gå en bit till och då kommer man till toaletter och sedan vilorum och relaxrum och en till fåtöljdel.

Mat och dryck

Det fanns Tomatsoppa med krutonger och gräslök som smakade mycket gott. Det fanns även en matvetesallad som smakade helt ok. Sedan fanns det sallad, bröd och kryddsmör av olika slag och även nudlar fanns . Allt för självservering. På dryckessidan fanns det vitt och rött vin på kran, dock var kranen för vitt vin ur funktion så det serverades under flaskor, jag kunde inte dricka det efter som jag är minderårig, men två i mitt sällskap drack det röda och de sa att det smakade helt OK. Det fanns även en läskmaskin, vatten, kolsyrat mineralvatten och öl på tappkran samt kaffe och te. Det fanns småkakor och chips.

Faciliteter

TV fanns i loungen med danska TV2 som kanal inslagen, jag vet inte om det gick att byta, jag ägnade mig åt att läsa. Det fanns Arbetsplatser och Mac datorer. Toaletter, vilorum och relaxrum.

Internetuppkoppling

Uppkopplingen var gratis och med okej hastighet.

Slutsats

En fin lounge, som var värd 2500 poäng/199:-.