Bakgrund och introduktion

Vi i familjen har länge letat efter en ny europeiskt stad att besöka och i år bärde resan av till Malaga en spanskt mellanstor stad belägen nära bergen och vattnet med gångavstånd till stranden från centrum

På flygplatsen

Eftersom vi var transit passagerare från Stockholm och hade 4+ timmar att spendera på Kastrup så shoppade vi på några klädbutiker och åt middag kan varmt rekommendera att gå förbi någon av Bulow lakrits butiker och köpa med sig dansk supergod lakrits! Finns ett stort utbud av restauranger på Kastrup av alla olika sorter och det är bara att checka tripadvisor och kolla om man hittar någon intressant restaurang.

Ombordstigning och första intryck

Ombordstigningen gick bra med en lång kö får Go Som var tvungen att släppa förbi alla Plus eller Eurobonus medlemmar som har eorubonus gold+ när in i flygplanet så vi att det var opereted by sas ireland och fick ett varmt välkomnande med ´hello sir` satte mig längst bak i 320neon. Det tråkiga med att sitta längst bak är att sätet inte går att fälla bak något. Varje säte i cabinen har ett eget USB uttag vilket är super!

Första intrycket var WOW(!) SAS har gjort ett bra jobb med deras nya shorthaul cabin stolar i grå kulör som ger en avslappnad känsla. Första intrycket av stolen var att den var sådär lagomt mjuk lagomt hård, skön helt enkelt! När alla har boardat inser jag att det är ett fullsatt flyg och tänker nu kommer serveringen gå segt…..Suck

Internet ombord

Internatet ombord var enkelt att ansluta sig till och hade ett bra pris 49 kr för hela resan jämfört med andra bolags 120kr (!) hade bra fart och det gick att surfa runt lite här på BC och kolla Youtube och SVT play.

Måltider och Service

Finns inte så mycket att säga mer än att SAS har ett stort utbud av många olika lokalt producerade delikatesser.

Slutsats

Min slutsats är att SAS nog har en av europas bästa shorthaul cabiner om inte bästa, med sköna stolar bra wifi och USB uttag på varje stolsrygg färgsättningen ombord gör också att hela cabinen får en lugn atmosfär. Servicen var bra även på SAS ireland. SAS har också ett bra utbud med många olika lokalt producerade delikatesser i sin meny såsom chokladbollen Ringa eller Larssons chips Slutsats SAS levererar en bra produkt i economy till ett bra pris.