Hotellbeskrivning

Bodde här en natt i februari tillsammans med bättre hälft enbart för att testa.

Läge och transport

Trevligt läge vid vattnet i Lindholmen med helt OK transportmöjligheter, antingen med buss (ca 15 min till Domkyrkan) eller med Älvsnabben direkt utanför hotellet.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Vi valde att checka in via automat istället för reception, vi gjorde våra egna nycklar och printade bekräftelse. Smidigt. Vi bokade en Juniorsvit som ligger på samma våning som Wellnessavdelningen. Smidigt om man endast vill ha badrock och utnyttja den avdelningen utan att behöva åka hiss/gå i trappor.

Rummet

Vi bodde i en Juniorsvit. Rummet var stort, ca 38kvm, och indelat i sektioner. Innanför dörren en liten hall med gott om avhängningsmöjligheter. Via hall kommer man in i vardagsrummet som är avdelat från sovrummet via en ‘halv’ vägg. Här fanns soffa, fotölj, LCD-tv, minibaren samt en Nespresso-maskin som ingick i priset, trevligt. Designen är som tidigare skrivet väldigt speciell, med skarpa kontraster mellan form och funktion, färger och stora kraftiga gardiner. Här tycker jag man har lyckats väl eftersom rummet upplevdes ‘lugnt’ trots allt som händer på väggarna.

På andra sidan väggen ligger sovrummet med ingång till badrum med badkar, separat dusch och toalett (Som för övrigt kan nås direkt via hallen till höger). Här följer man designen återigen. Rummet hade direkt utsikt över älven via stora golv-till-tak fönster. De stora gardinerna kunde styras direkt via fjärrkontroll i sängen om man glömt dra för innan läggdags, neat! Rummet kändes väldigt ombonat och lyxigt vilket uppskattades av oss bägge.

Mat, dryck och faciliteter

Vi åt endast lunch/frukost i restaurangen men maten höll hög klass och var trevligt presenterad. Väl tilltagen frukost vilket uppskattas av de flesta. Baren känns ombonad och mysig trots rätt mycket folk kvällstid. Här avnjöt vi några glas champagne i trevliga fotöljer. Designen följer idéen om ‘annorlunda’ precis som på rummen fast nu ännu lite mer ‘skruvat, dock känns baren väldigt mysig kvällstid. Trevlig!

Internetuppkoppling

Gratis uppkoppling uppskattas alltid, fungerade helt OK.

Prisindikation

1950 SEK

Slutsats

En vistelse som kändes lite extra för att vara i Göteborg. Personalen var trevlig och bemötande, inga långa väntetider någonstans. Takterassen tror jag uppskattas sommartid men eftersom vi bodde här i februari var det inte aktuellt. Juniorsviten var mycket fin, stor och kändes överlag lyxig, maten var god och baren levererade precis vad man kan förvänta sig. En trevlig överraskning