Hotellbeskrivning

Hotellet är vad jag har förstått Radissons flaggskepp i USA. Hotellet har 334 moderna rum i en ny byggnad. Byggnaden innehåller även vanliga lägenheter men den delen är skild från hotellet. Jag bodde här denna gång eftersom hotellet har blivit en stor  Chicago favorit.

Läge och transport

Hotellet ligger precis söder om Chicago river och det är nära till allt Chicago har att erbjuda. Det är precis bredvid Millenium Park och det är även när till strandpromenaden. Hotellet ligger i en väldigt lugn del av Chicago.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Personalen är väldigt serviceinriktad och både in och utcheckning går väldigt smidigt. Som Club Carlson guld har jag alltid fått presenter och drinkbiljetter. Favoriten är när det står en stor burk med jellybeans på rummet.

Rummet

De gånger jag har bott där har jag alltid frågat efter ett hörnrum. Dessa rum är rätt stora och man får en stor balkong med utsikt mot staden eller mot Navy pier. Rummen har även en liten annorlunda planlösning då de inte är helt fyrkantiga. Rummen är riktigt fräscha och ljusa. Däremot så har jag upplevt städningen som lite sisådär.

Mat, dryck och faciliteter

Det finns en restaurang och en bar på hotellet. Hotellbaren är väldigt trevlig och kan bli rätt livlig. Restaurangen har jag bara ätit frukost i och min rekommendation är att äta frukosten någon annanstans om den inte ingår. Frukosten var dyr och tråkig, buffé serveras endast på helger och den var inte alls bra. Jag rekommenderar er att gå till Wildberry för frukost istället som ligger mindre än 5 min promenad från hotellet.

 

Hotellet har ett litet men trevligt gym och under sommaren så finns det även en stor utomhuspool.

Internetuppkoppling

Internetuppkopplingen är trådlös och gratis i hela hotellet

Prisindikation

300USD

Slutsats

Av de hotell jag har bott på i Chicago så är detta min favorit! Bra och lugnt läge men ändå nära till allt. Det enda negativa med hotellet är att det kan vara väldigt dyrt, upp mot 350-400usd natten.