Hotellbeskrivning

Ett helt OK hotell om än lite spartanskt. Största orsaken till mitt boende här var att det låg nästan ”vägg i vägg” med lokalen som vi skulle besöka på kvällen

Läge och transport

Hotellet ligger väldigt bra och centralt placerat längs shoppingstråket/gågatan som leder igenom centrum av Luleå. Vi hade förbokat transport med ett Taxi bolag som jag har avtalspriser på men det stod ett flertal taxibilar utanför flygplatsen som man kunde ta och det finns iaf 2 busslinjer (om jag förstod det rätt) som tog dig till/från centrala Luleå. Ena busshållplatsen låg ca. 300 m från hotellet på Smedjegatan, resan skall enligt https://www.llt.lulea.se/ ta ca. 15 min och kostar 35 SEK så det är ju väldigt förmånligt.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Om nu hotellet kunde kännas lite spartanskt så var mottagandet långt ifrån det, fantastiskt bemötande av damen i reception! Glad, trevlig, serviceinriktad ja allt man kan tänka/önska sig då man anländer till ett hotell. Statusförmån i egenskap utav voucher delades ut samt information om var, när å hur den skall/kan användas gavs.

Utcheckningen var också den lysande men inte lika exceptionell som då vi kom till hotellet, dock inget att klaga på.

Rummet

Rummet var hel ok för att kallas Moderate dubbelrum (queen size-säng), bekväm säng, fräsch toalett/dusch, en garderob med ”riktiga” klädhängare i. Rummet hade längs ena väggen en hylla för kappsäcken, en stor LCD/LED TV med ett antal standard kanaler (vill man vara gnällig så var TV utbudet lite skralt men det kändes egalt för mig) och ett litet skrivbord.  Längs väggen vid fönstret var det en liten ”läshörna” med bord.

Mat, dryck och faciliteter

Vi åt endast frukost och den var riktigt bra, verkade vara några nyanställda servitörer/diskplockare så det laggade lite med tömmandet av tallrikar, bestick, etc. från bord som saknade gäster men annars inget att klaga på.

Har inga referenser över restaurang maten/servicen då vi ej åt på hotellet, köpte lite inlagda oliver för min voucher i restaurangen och då var servicen bra. Senare på kvällen då vi återvände till hotellet tog vi några groggar i baren, vilken var väldigt tom, men där var servicen också ypperlig samt trevlig.

Internetuppkoppling

Helt OK Wi-Fi uppkoppling i hela hotellet som var gratis (för mig iaf!?).

Prisindikation

774 SEK/Natt via ett Trippla poäng på Nordic Choice erbjudande

Slutsats

Helt ok hotell för en väldigt förmånlig summa, kommer jag tillbaks i samma ärende så kommer jag säkert att bo där igen med tanke på närheten till lokalen vi bevistade. Åker jag till Luleå med min bättre hälft någon gång i framtiden så kanske man satsar några hundringar till och bor på ett lite mera gemytligt/romantiskt hotell.

Jag tog tyvärr inga bilder på utsidan/entrén samt från bar och restaurang med de bilderna hittas ju på hotellets hemsida.