Beskrivning och intryck

Loungen ligger beläggen mitt emot Emirates loungen på övervåningen vid gate 11 och 12. En stilren entré som var byggd i liknad marmorsten. Herrarna bakom disken välkomnade mig och beskrev vad som fanns i loungen. Personalen var iklädda kostym vilket gav ett intryck av professionalitet. Loungen hade en snygg interjör med gott om utrymme för att sitta och ta de lugnt. I loungen fanns även en äldre version av avgångstavlan som fungerade genom att varje bokstav flippades fram. Denna visade dock enbart Qantas avgångar.

Mat och dryck

Det fanns en À la carte del i loungen där det gick att beställa frukost. Även senare på dagen erbjöds självklart lunch och middag med ett brett utbud. Servitören tog beställningar vid bordet och jag beställde en tallrik amerikanska pannkakor med banan.

Pannkakorna smakade utsökt och de märktes att de inte var några färdiglagade utan dessa hade blivit stekta vid beställning. Dessa serverades med lönnsirap, kanel toppad med banan. En bar fanns tillgänglig i loungen men då klockan va innan 8 på morgonen intogs ingen alkohol. Baren innehöll dem flesta drycker och champagne som serverades var Tattinger.

Faciliteter

Toalett och dusch i loungen fanns att tillgå. Stort utbud av tidningar samt datorer i business center.

Internetuppkoppling

Fritt trådlöst internet fanns tillgänligt.

Slutsats

Mycket trevlig lounge. Kan starkt rekommendera den då den slår Emirates egna lounge i Melbourne. Här kan man även gästa in en ekonomipassagerare om man har en F biljett med avgång på samma flight något du måste va guld/platinum på EK för att göra i deras lounge.