Beskrivning och intryck

Loungen ligger bredvid Star Alliance Arrivals lounge på T2. Det är en relativt liten, avlång lokal med ett fåtal sittgrupper, fåtöljer, bord samt väggfasta soffor långs ena långväggen. På den andra långväggen i loungen är baren placerad. Även om loungen är liten upplevs den som relativt tyst och det går att sitta och ta det lugnt efter ankomst. Även massagebehandlingar och duschrum finns. Duschrummen är något man har tillgång till via Priority Pass men som jag ej har testat.

I den bemannade baren går det att få mat serverad under loungens hela öppethållande. Maten varierar från förstärkt frukost till varianter på soppor, nachos eller det Plaza kallar för One-Bowl-Meal för resten av dagen och kvällen.

De gånger jag testat One-Bowl-Meal har jag fastnat för deras Tiki Masala kyckling som serveras i i en stor skål tillsammans med ris.

Vad gäller utbud av öl och spritsortiment finns standardutbudet av traditionella spritsorter. Utbudet av vin är relativt brett däremot är utbudet av öl något svagt, vilket gäller både för fat och flaska tyvärr. Ingen större fokus på lokala sorter utan vid mina besök har Carlsberg varit det som funnits att tillgå. Drinkmenyn är trevlig och genomarbetad, blandningarna är både goda samt generösa. Under mina besök har jag inte upplevt någon uppenbar begränsning vad gäller servering utan påfyllning har erbjudits när nivån i glaset sjunker.

Överlag en trevlig liten lounge där man snabbt kan titta in för en liten matbit eller drink innan vidare färd till London.

Faciliteter

Duschrum och massage finns tillgängligt även om detta är något som ej testats. Arbetsplatser finns ej i denna lounge, även något svårt att finna eluttag.

Internetuppkoppling

Internetuppkoppling finns och är gratis för alla loungebesökare. Access fås vid entrén, uppkoppling upplevs som stabil och tillräcklig för normalt surfande.

Slutsats

Definitivt en trevlig lounge som är perfekt för att hoppa in i för att fräscha upp sig innan vidare avfärd mot London och som jag rekommenderar