Hotellbeskrivning

Vi tog tåget till Kristianstad för att tillbringa helgen med familj och vänner men ville bo själva och utnyttja tiden som en liten mini-semester. Hotellet är ett av de mest kända, och har funnits under många år. Vi har bott där tidigare för många år sedan under jobb resa men hotellet är renoverat sedan dess och allting är super-fräscht! Känslan av business hotell som man ibland kan få upplevde vi inte här! Vi kan varmt rekommendera detta hotell!

Läge och transport

Läget gör detta hotellet till en fullträff – mitt emot centralstationen med tåg och bussar. Samtidigt ligger hotellet precis vid den vackra teaterparken med badhus och vacker promenadstig. På andra sidan hotellet ligger sen hela centrum. Bättre läge kan man inte få!

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Vi fick möjlighet att checka in lite tidigare, direkt när vi kom med tåget men annars är incheckningen från klockan 14.

Rummet

Rummen är i samma fräscha stil som hela hotellet.

Mat, dryck och faciliteter

Bortsett från frukost (som vi inte har något att klaga på!) så gick vi ut på stan och åt…

Nattklubben var inte öppen på fredagen när vi var där, den är bara öppen sista fredagen i månaden men varje lördag är öppet så då passade vi på!

Internetuppkoppling

Vi hade gratis Wifi på rummen och det fungerade perfekt. Koden fick vi när vi checkade in.

Prisindikation

700 kr /p.p och natt

Slutsats

Detta hotell är nog mest känt som konferance och resehotell men vi kan verkligen rekommendera det också för privata övernattningar. Det känns inte som ett businesshotell på det sättet utan vi kände oss verkligen som om vi var på semester och fick utmärkt service av alla på hotellet. Det enda man ska tänka på är att hotellet är helt kontantlöst så det gäller att man kommer ihåg att ta kortet med sig…En annans sak som vi verkligen gillade var projektet Sweet Dreams där hotellet skänker 10 kr till UNICEF mot människohandel, för varje natt som ett rum inte städas när man övernattar mer än en natt. Vi utnyttjade givetvis detta inför andra natten!