Hotellbeskrivning

Jag och min familj hade köpt en ny bil. vi bokade in oss på hotellet en vecka före vistelsen. Vi skulle bo en natt under denna nöjes tripp.

Läge och transport

Hotellet låg centralt med Elfborgsbron som granne.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Vi kom till hotellet vid 17:40 tiden och checkades in av en yngre kvinna. I lobbyn fanns soffor, fotöljer och bord med en fontän i mitten, mysigt! I övrigt var servicen bra.

Rummet

Kvinnan i receptionen visade oss till hissarna. Vi bodde på våning 6 i ett superiorrum. I rumet fanns en dubblsäng, en bädd soffa, TV och ett skrivbord. Badrummet var fräsht och ny renoverat, det stod toalett artiklar (två duschkräm, två shampo, två body och två duchmössor). Det var en dusch i badrumet. Hårtork fanns i rummet. Vi hade utsikt över vatnet och Elfborgsbron. Rumet var fräsht och modernt. Totalt mycket bra.

Mat, dryck och faciliteter

På rummet fanns det kettle och vi välkomnades av två kalla flaskor vatten på rummet. Vid kettlen fanns det te, kaffe, socker och två chokladbitar. I koridoren fanns ismaskin och skoputsmaskin. Det fanns bar och restaurang, där vi tog ett glas vitt dock ej min son som fick nöja sig med en sprite. En skål jordnötter serverades gratis. Vi åt middag på Sjömagasinet som var på top. Frukosten var en buffe som serverades i resturangen. Frukosten var mycket stor och mycket att välja på, en av de bättre på många år.

Internetuppkoppling

Gratis, trådlöst internet i hela hotellet, snabbt och smigigt!

Prisindikation

1500sek

Slutsats

Här bor jag gärna igen, Mycket pris värt!