Beskrivning och intryck

Snyggt inredd lounge med ett exklusivt intryck. Bra sittplatser både för att äta, jobba och koppla av. Ingen utsikt men det gör inte så mycket i denna lounge. Bemannad bar och segvering vid bordet förstärker det exklusiva intrycket och personalen är vänlig och snabb.

Mat och dryck

Det finns en självplocksbuffé som är i enklaste laget. Jag besökte loungen under kvällstid och då fanns det några enkla sallader samt någon kall pasta. Dock fanns det ett bra utbud av kakor och efterrätter för den som önskar. Dryckesutbudet för självservering var begränsat till kaffedrycker och läsk, resten beställdes vid baren, utan kostnad givetvis. Baren hade ett utbud något större än basutbudet som man är van vid, dock kändes det trevligt med bemannad bar. Observera att extrakostnad tillkommer för champagne. I baren kunde man även beställa mat från en meny som kom tallriksserverad till bordet. En rätt ingår. Jag tog en soppa som smakade bra men var i minsta laget. Men det är trevligt att bli serverad.

Faciliteter

Stort fokus på att loungen saknar toaletter. Detta drar verkligen ner betyget för loungen. En bit ner i en korridor utanför finns allmänna toaletter, det är osmidigt att ta sig dit, för mycket folk där och känns otryggt att lämna väskan i loungen. I övrigt är loungen välutrustad med stor bar och trevliga sittgrupper, bord och platser för arbete.

Internetuppkoppling

Loungen har kostnadsfritt WiFi, samma som flygplatsens allmänna nät. Hyfsat snabbt.

Slutsats

Mycket bra lounge som verkligen rekommenderas, men ett stort minus för avsaknad av toaletter.