Beskrivning och intryck

Anlände från Arn på väg mot min första F-upplevelse. Hade höga förväntningar och de infriades. Lite märklig placering som är lite svår att hitta. En trapp i ett hörn (alt en hiss) upp till receptionen där man möts av avslappnad men korrekt personal. Anlände på morgonen och då jag flög SAS Plus första benet så hade jag sparat mig och inte ätit någon frukost på planet. Loungen var rätt tom så här på morgonen. Satte mig i a la carte matsalen och tog förstärkt frukost. När den var klar så gick jag in i den större delen som har buffé och sittgrupper med utsikt bort mot Non-Schengen terminalen. Där togs dagens första (och andra och tredje) glas champagne. Kommer inte ihåg exakt vilken men det var en Rothschield-producerad sak.

Miljön riktigt trevlig. När chauffören kom och hämtade mig för passkontroll och transport till Non-schengen terminalen hade jag gärna suttit kvar längre.

Mat och dryck

Tog ju inte något mer avancerat men det fanns ett bra utbud i a la carte matsalen och i buffén fanns flera olika alternativ varm mat och fullt dryckesutbud. Min omelett mm var mycket bra.

Faciliteter

Fanns dusch, dagrum, tyst rum, a la carte, buffé, datorer …ja det mesta.

Internetuppkoppling

Naturligtvis.

Slutsats

Väl infriade förväntningar.