Beskrivning och intryck

Ljust lounge med bra utsikt över plattan. Möblerna är enorma fyrkantiga fotöljer där sittkudden gärna far iväg på egna äventyr. Borden är låga och relativt stora. Buffen checkas ofta av personalen och tallrikar plockas raskt undan. Överlag bra service för en så liten lounge.

Mat och dryck

Överlag bra mat. jag har besökt denna lounge vid ett flertal tillfällen och det har erbjudits kycklingsallad, köttbullar, kallskuret och potatissallad. mörkt och ljust bröd. Ost, salami, och grönsaker till mackan. Nötter, chips och kakor erbjuds alltid i tillägg till ”dagens” mat. Vin och öl finns på kran och en helt ok utbud av sprit finnes.

Faciliteter

TV, ok utbud av dagstidningar. Några internationenlla och några skandinaviska. Kommer man sent på eftermiddagen kan dock dagens tidning vara rätt sliten och välbläddrad med allt vad det innebär i kaffefläckar etc.

Internetuppkoppling

Wifi finnes, kod fås i receptionen

Slutsats

Inredningen är trevligare i SAS loungen som ligger vägg i vägg men mat och dryck är i princip alltid bättre i Menziesloungen. Den brukar dessutom vara mindre befolkad än SAS-loungen. Jag och mitt resesällskap brukar övervägande alltid välja Menzies.