Hotellbeskrivning

Vid besöket Marriotts senaste tillskott i Bangkok. Det är dels ett hotell av märket Marriott men även några våningar Executive apartments. Byggnaden är 49 våningar hög och den högsta i området vilket ger en skön utsikt från Ozone bar på vån 45-49. Hotellet färdigställdes i början på 2013 och hade alltså vid mitt besök varit öppet i drygt ett år.

Läge och transport

Precis intill Sukhumvit road, på soi 57. Jag tog i detta fall vanlig taxi från flygplatsen Suvarnabhumi och det gick på knappa 300 baht inkl vägtullar.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Vid ankomst var det inga andra gäster i receptionen så jag fick omedelbart hjälp av en ung kvinna. Hon välkomnade mig som Platinum Premier och meddelande att de hade uppgraderat mig till en executive suite på vån 37. Hon drog även snabbt de faciliteter och öppettider som gällde. Hela incheckningen tog inte mer än ett par minuter.

Utcheckningen var väldigt smidig den med, vilket en ung man bidrog till.

Rummet

Den executive suite jag fick är ett av de schystaste rum jag bott i. Rummet var upplagt med lite annorlunda vinklar och vrån, vilket var trevligt. Inredningen var ljus och modern utrustning gjorde detta till ett riktigt toppenrum. Jag kan dock inte påstå att jag nyttjade det speciellt mycket då detta endast var en övernattning vid transfer.

Mat, dryck och faciliteter

Executiveloungen erbjöd under hela dagen ett bord med mackor och kakor. Kl 18 ställdes detta åt sidan och istället dukades drt upp två varma rätter (grillad fisk och en pasta i tomatsås) samt en cooking station där en tjej lagade fajitas. Det fanns även en liten salladsbuffé och diverse desserter och drycker. Bubbel lös dock med sin frånvaro även om det fanns gott om andra alkoholhaltiga drycker.

Frukosten i loungen var omfattande och jag saknade inte direkt något. Det gick även att få eggs-to-order även i loungen.

Jag var uppe och tog en drink på Ozone bar som ligger på vån 45/47/48/49. Denna kväll var dock bara vån 45 öppen p.g.a. det oväder som tidigare under dagen dragit in över Bangkok.

Internetuppkoppling

Gratis uppkoppling som medlem i Marriott Rewards, vilket är kostnadsfritt att bli medlem i.

Prisindikation

1100kr

Slutsats

Ett riktigt maffigt hotell utan klassisk lyx men med modern och trendig approach. Riktigt häftig 4-vån sky bar. Ställs det inte hårda geografiska krav på nästa boende i Bangkok blir detta ett självklart val.