Beskrivning och intryck

Loungen ligger tvärs över gången från SAS EWR-lounge och det är väl värt att korsa över (även om SAS-loungen absolut inte är dålig). Det vanliga stabila Lufthansa-intrycket råder, korrekt tysk man hälsar Mr Flood välkommen i en delad entre för business/senator lounge. Inredningen påminner i stil och inredning om LH lounger i Frankfurt och Munchen, om än mindre. Vitt, ljust trä, ljust läder och en blandning av höga bord, fåtöljer och små bord. Loungen var full till cirka en tredjedel, kanske för att boarding till DUS precis hade utropats.

Mat och dryck

En kall buffe med hummus, oliver, grönsaker och små smörgåsar är granne med en varm buffe med vitlöksbröd, kycklingvingar och rigatoni. Ett tjugotal spritsorter, två öl på tapp (River Horse från NJ och Gaffel Kölsch, med korrekta glas!), och några vinsorter. En liten godishylla med Skittles, pretslar och nötter kompletterar. Självservering råder.

Faciliteter

TV finns på en vägg samt några arbetsbås med små skiljeväggar på en bänk. Tyska och amerikanska dagstidningar och några magasin finns vid ingången. Toaletterna är fräscha med en inredning som matchar loungen.

Internetuppkoppling

Fri uppkoppling via T-mobile. Hastigheten var god.

Slutsats

Absolut ditt förstahandsval som *A- gold på EWR. Men med tanke på hur full SAS-loungen var, så kom inte alla på en gång…