Beskrivning och intryck

En liten men rymlig lounge i typisk Lufthansa stil med bruna läderfåtöljer och soffor. Ett lugn infinner sig när man kommer in i loungen och det är väldigt tyst med bara 2-3 personer i loungen. Jag personligen gillar Lufthansas design på sina lounger då dom kör på samma koncept rakt igenom överallt och har verkligen lyckats med det. Det känns lyxigt om man jämför med den bokstavligen fallerande SAS loungen mitt emot denna lounge.

Mat och dryck

Det finns en buffé därifrån man kan välja på varma och kalla maträtter i form av smörgåsar till buffalo wings. Ett brett utbud av så väl alkohol och alkoholfritt finns tillgängligt så man blir inte besviken då de finns något för alla. Det ända som inte stod framme var champagnen men den gick att beställa av personalen och serverades till dig där du satt.

Faciliteter

Tidningar fanns att tillgå vid receptionen. Toaletterna var belägna i business class delen av Lufthansa loungen och var väldigt fräscha. Utöver detta fanns det många eluttag vid alla sittplatserna för att koppla in sin laptop.

Internetuppkoppling

En snabb uppkoppling WiFi finns tillgängligt. Nackdelen här är att den är utan lösenord så vem som helst kan ansluta till den. Dock är räckvidden på det trådlösa inte så långt så det är ändå svårt för personer utanför loungen att ansluta sig.

Slutsats

En trevlig och stilren lounge som är väl värt ett besök. Lufthansa slår SAS egna lounge med hästlängder och det märks att Lufthansa vet vart man skall lägga krutet för att göra sina kunder nöjda.