Beskrivning och intryck

Man tar en trappa upp från huvudterminalen till den gemensamma ingången för Senator- och Businessloungen. Väl inne möts man av en långsmal lounge målad i den vanliga Lufthansa-gråa nyansen. Litet (nåja, jämfört Senatorloungen i Frankfurt) bufféområde när ingången, med några bord och stolar. Fåtöljer och sittgrupper finns längst med hela loungen. Lite folk, närmast lite tomt. Något slitet intryck, ingen vidare

Mat och dryck

Liknande utbud som i Senatorloungen i Frankfurt, likadan korvgryta, inget veteöl tyvärr, men däremot en god riesling som passade bra till den kalla kokos- och morotssoppa som jag provade. Mycket välsmakande i sommarvärmen, nåja loungen var luftkonditionerad, tyvärr kan inte det samma sägas om SAS-incheckningsområde. Allt var för självservering och inkluderade mousserande vin, rött och vitt vin, en rad olika spritsorter, öl, läsk med mera.

Bra service, nästa för bra, man han knappt lämna sin plats förrän någon ur loungepersonalen plockade bort ens tallrik och glas. Mövenpick-glassen fanns även här för självservering.

Faciliteter

Toaletterna var inte lika fräscha som i Frankfurt, inga duschar fanns, tidningar och TV fanns naturligtvis. Det saknades låsbara skåp för reseeffekter.

Internetuppkoppling

Ja, adekvat hastighet.

Slutsats

En loungen som är lite slitet, men som knappast kommer att renoveras, p.g ny flygplats på gång. Bra mat och dryck samt god service. Rekommenderas.