Beskrivning och intryck

Strålande första intryck! Loungen var bara fyra dagar gammal när jag besökte den en tisdagkväll i Oktober, allt var därför helt nytt och fräscht. Loungen var kanske full till en tredjedel vilket gav ett väldigt luftigt intryck. Den ska enligt spec rymma 375 personer. Personalen var väldigt välkomnande och glad.

Mat och dryck

Mycket mat att välja på; flera varma rätter, olika smörgåsar, soppor, och en nudelstation där man kan bygga sin egen nudelsoppa med en mängd ingredienser, allt väldigt rent och prydligt. På dryckessidan finns fyra vita och fyra röda viner att välja på, plus mousserande vin och öl. Ett basutbud av spritsorter för självservering finns också. Loungen är också utrustad med flera bemannade barer, oklart om drycker beställda här är kostnadsfria (ej testat).

Faciliteter

Loungen är uppbyggd med flera olika ytor: ett område för mat, ett barområde, ett ”media room” vilket innebär ett rum med en maffig tv och sköna fotöljer, och diverse olika sittområden. Om man vill fräscha upp sig finns åtta stycken duschrum, vilka kändes fint designade och rymliga. Det som verkligen ger högsta betyg till loungen i mina ögon är den terass som ger utsikt mot plattan och hollywookd hills i bakgrunden. Den är utrustad med fotöljer och soffor, och även här en bar. Perfekt att sitta i solnedgången och ta en drink innan boarding. Terassen var helt tom vid mitt besök, gästerna verkar föredra den svala ACn inomhus framför den ljumma oktoberluften. Det ska tydligen finnas iPads för utlåning i loungen om man blir uttråkad, testade ej detta.

Internetuppkoppling

Gratis wifi, med väldigt bra hastighet.

Slutsats

Kan inte bli annat än toppbetyg! Bra faciliteter, trevlig personal och bra mat/dryckutbud. Inget man är bortskämd med som resenär i USA direkt, så detta är ett välkommet tillägg på loungehimlen. Star Alliance Gold och business class biljett ger tillträde. Reser man First class har man tillträde till den mindre First-lounge som ligger i anslutning (‘hemlig’ dörr från businessdelen). Kan varmt rekommenderas till alla!