Beskrivning och intryck

Loungen är uppbyggd som en rektangel med kök/personal utrymmen i mitten. Från loungen har man utsikt i två riktningar, ena mot plattan och den andra mot ett ”park” område.

Loungen går i mestadels ljusa träslag/färger. Längs fönstren är det sittplatser för de som vill jobba eller ladda sina telefoner/datorer, etc.

Tycker den känns fräsch på ett strikt japanskt sätt.

Loungen fungerar även som en AA Admirals Club lounge.

Mat och dryck

Det finns en mindre avdelning i ena ändan av loungen som man skulle kunna beskriva som en dedikerad matplats men de flesta verkade plocka mat med sig därifrån och åt det där de satt. Det serverades två olika soppor, två sorters sushi samt lite små bakelser, inget att bli upphetsad över men det duger bra. Kaffe/The stationer finns på ett flertal ställen i loungen.

Dryckes utbudet är väl inget att skriva hem om men det duger bra, man kunde välja på Gin, Cognac, Whiskey, Likör eller Vin. Sedan fanns det tre olika sorters öl samt ett flertal drycker i en automat.

Faciliteter

Om man har spädbarn med sig så fanns det ett rum där frugan kan amma ifred, annars såg jag inget speciellt förutom toaletterna som låg på utsidan av loungen direkt när man kommer upp för trapporna/hissen.

Har man ingen egen dator så finns det ett eget rum med två stycken i som man kan använda.

Internetuppkoppling

Jag tyckte att uppkopplingen funkade riktigt bra, inget att klaga på.

Slutsats

Trevlig ljus lounge med fin utsikt och behaglig inredning, går utmärkt att fördriva några timmar i den utan att bli uttråkad.