Beskrivning och intryck

Ethiopian Airways har ingen egen lounge på Mahe så som businessklass resenärer fick vi en inbjudan till  Air Seychelles lounge på flygplatsen.

Hela loungen gick i en blandning av rotting samt något annat sorts ganska mörkt träslag. De flesta stolar var av lite ljusare rotting med gråa eller bruna dynor men bord samt delar av inredningen var av någon sorts mörkt träslag vilket gjorde att hela loungen upplevdes som ganska mörk dock ej på ett negativt sätt.

Det var inte så mycket gäster i loungen så de flesta som var där satt vid något av fönsterborden, där hade man en riktigt bra utsikt över landningsbanan samt plattan där några plan stod parkerade.

Mat och dryck

Matutbudet var väl inte direkt överväldigande men alldeles tillräckligt, man kunde välja mellan lite olika smårätter, sallad, bröd samt pålägg. Ville man inte sitta ute i loungen och äta så fanns det några matbord i anslutningen till serverings bänkarna man kunde använda.

Däremot så tycker jag att dryckesutbudet var helt OK för en så liten lounge, man kunde välja bland  ett flertal olika alkoholhaltiga drycker vid självserverings disken. Sedan fanns det några olika ölsorter plus en uppsjö av olika bland vatten sorter att välja på.

Faciliteter

Det fanns ingen direkt dedikerad avdelning med TV men utrymmet var lite avskärmat mot resten av loungen. Ett flertal olika tidningar fanns att tillgå om man kände för att läsa lite. Det fanns en dam samt en herr toalett med ett skilt duschrum i vardera. Något direkt Business center eller gästdatorer såg jag ej.

Internetuppkoppling

Gratis WiFi fans att tillgå men då vi endast var i loungen ca. 45 minuter så prioriterade iaf jag utsikten samt dryckesutbudet än att surfa på internet.

Slutsats

Kanske ingen lounge man vill spendera timtalet i men för några timmars förströelse så är den riktigt bra, väldigt trevligt att sitta vid fönstren och bara titta ut på havet och naturen utanför.