Beskrivning och intryck

Loungen ligger efter security, till höger när man gått igenom duty free. Priority Pass, samt Air Malta(KM) Club-Biljetter ger access. Står inget om *G-access men har sett på forumet om att en del blivit insläppta med SAS Plus-biljetter och dylikt.

Den enda loungen i departures på MLA. Loungen känns fräsch och luftig, med relativt gott om utrymme. Vid besökstillfället var det <10 besökare i loungen, men kan mycket väl haft att göra med den okristliga tiden (06) på morgonen då mitt besök ägde rum. Loungen är öppen 24/7

Mat och dryck

Utbudet av mat var helt ok, med frukt, yoghurt, div. charkuterier/ostar, allehanda snacks(chips,pretzels) samt mackor. Helt okej för att kunna mätta magen en tidig morgon som var mitt fall.

Relativt gott utbud av drycker med vatten (naturellt och kolsyrat), läsk, lokala viner, öl och helt ok utbud med sprit.

Faciliteter

Toaletter finns inne i loungen. TV-apparater runt om i loungen samt internetdatorer fanns att tillgå.

Fanns även ett privat rum ”High altitude lounge” som var ett mer tyst rum reserverat för ”High altitude members”.

Internetuppkoppling

Gratis wifi finns att tillgå, kod för åtkomst fanns vid receptionen. Man fick ut mellan 10-20Mbit/s båda vägar vid mitt besök, men lär såklart vara annorlunda när den är mer hårdbelagd.

Slutsats

Helt okej lounge som var klart över förväntan på den typen av flygplats. Hade uppskattat lite tyger/mattor runt om i loungen då det ekade ganska mycket när folk pratade och personalen gick runt med vagnar för att rensa. Även utsikten kunde varit bättre då den var ut mot parkeringsplatsen och inte plattan.

Rekommendabel om du är på MLA och har någon timme eller två att döda på flygplatsen.