Beskrivning och intryck

Hade en en dryg timme att avverka innan mitt flyg mot Göteborg skulle lyfta och passade på att besöka SAS loungen. Lougen ligger placerad en etage upp, trappan finner man ungefär vi dryckes-taxfreekassorna. Väl uppe i loungen hade datorsystemet kraschat så mitt boardingcard blev scannat manuellt, allt gick dock smidigt och jag bler raskt förbisläppt med ett trevligt välkommen. Loungen var i princip folktom, måndagkvällar är väl kanske inte den stora resdagen. Loungen är ljus och trevlig. Det finns relativt gott om olika sittalternativ. Barstolar och bord, fotöljer etc. Utsikten från loungen är väl inte mycket att hurra för om man är flygplanstokig men det finns i och för sig inte mycket spännande att se på just Gardemoen heller.  

Mat och dryck

En liten salladsbuffe, bröd med vitlöksmjukost samt korv med bröd erbjöds. Trevligt med korv för salladsbuffen var inte direkt spännande.  Korven höll norsk relativt smaklös standard, men var helt ok. På dryckesfronten var det Carlsberg på fat eller rött / vitt vin av okänt vinhus. Det flög runt en hel del bananflugor runt vinet vilket var lite smaklöst i mina ögon. Läsk, vatten och kaffe/te fanns givet vis med.

Faciliteter

Gott om tidningar, både skandinaviska och internationella dagstidningar samt magasin för olika intressen. Denna dag tyckte jag att just magasinsutbudet verkade tilltala kvinnor mer än män. Gott om eluttag. WC finns givetvis.

Internetuppkoppling

Snabb wifi fanns att tillgå. Lösenord stod fanns utplacerat här och var i loungen

Slutsats

Trevlig lounge, dock så tycker jag maten kunde få sig ett litet lyft.