Hotellbeskrivning

Det finns många fina ställen att koppla av på i Medelhavsregionen, och om du verkligen är ute efter en solsemester med inslag av lyx och glamour så rekommenderas Le Meridien Beach Plaza i Monaco. Komplexet är beläget precis framför havet och kännetecknas för sin toppservice i världsklass, något som få andra ställen i Monaco kan erbjuda. Utöver den femstjärniga servicen så ligger fördelen också i att platsen ligger nära till allt, till och med affärer, shoppinggallerior och restauranger.

Läge och transport

Kollektivtrafiken fungerar relativt bra, men kan undvikas då allting ligger på gångavstånd. Hyrbil och taxi är två andra alternativ som kan förgylla resan ytterligare. På listan över värdmedel finns också båtar, för vad vore en resa till Monaco om du inte fick chansen till att åka båt? Du kan till och med lyxa till det ännu mer genom att hyra en egen båt eller kanske en yacht. Ett stenkast bort från Le Meridien Beach Plaza finns en mindre hamn där du kan hitta några av världens exklusivaste lyxyachter. Även här rekommenderar vi att du i god tid undersöker tillgängligheten eftersom det kan vara svårt, inte minst på sommaren.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Föredrar du att övernatta i komplexet så rekommenderar vi att du bokar din övernattning i god tid eftersom priserna kan variera kraftigt beroende på tidpunkt och säsong. För att få det absolut bästa priset så bör du åtminstone se till att boka en månad i förväg, annars är risken att du kommer behöva betala mer. Hjälp finns att då under hela tid vistelse. Receptionen har öppet dygnet runt och du får hjälp med allt från incheckning till väskor, transport och andra bokningar.

Rummet

Stannar du på komplexet så kan du förvänta dig rena, fräscha och hemtrevliga rum med professionell service, god mat och bra anslutningar till andra ställen i Monaco.

Mat, dryck och faciliteter

Bokar du ett dubbelrum på komplexet så ingår frukost under hela din vistelse. Det finns också en del restauranger i närheten som serverar typisk medelhavsmat. Föredrar du skaldjur och fisk så är dessa ett absolut måste innan du åker tillbaka till Sverige.

Internetuppkoppling

Utöver bra förbindelser till platser och närliggande stränder, affärer, restauranger och shoppinggallerior så har du också fritt internet i hela Monaco. I skrivande stund kostar det att använda internet om du har ett svenskt SIM-kort, men från och med den 15 juni slopas roamingavgifterna, vilket innebär att du kommer kunna använda din telefon precis som hemma i Sverige.

Prisindikation

$3000

Slutsats

Med flaggan i topp är alltså Le Meridien Beach Plaza ett absolut måste när du besöker Monaco. Vi går får högsta rekommendation och hoppas således på att du inte glömmer solhatten och din solkräm inför den här spännande resan!